Welkom


Wil je kennismaken met de viool? Wil je viool leren spelen of je spel verbeteren? Je kunt bij mij terecht voor viool-/altvioolles en ensemble-coaching. Ook geef ik korte cursussen "ontdek de viool" voor kinderen en volwassenen.

Viool is een uitdagend instrument. De speelhouding en techniek zijn tamelijk gecompliceerd. Daarom vind ik het belangrijk om vanaf het begin te werken aan een goede basistechniek en speelhouding. Speelplezier staat hierbij voorop. Samenspelen motiveert. Maar ook een goed gebruik van het lichaam is van essentieel belang. Om dit over te brengen werk ik met inzichten vanuit Feldenkreis, AlexanderTechniek en ChiKung.

Op deze website vind je informatie over mijn achtergrond en werkwijze, de lessen, mijn overige activiteiten zoals de workshops  die ik geef en mijn werk als speler. Als je me hiervoor wilt boeken of meer wilt weten over de lessen, kun je contact met me opnemen via de contactpagina. De discografie geeft een overzicht van verschillende opnames waar ik aan heb meegewerkt. Verder is er de fotogalerie en een pagina met links.